Software Developer & Integratie Specialist

Blog

Slachthuis op alle internationale beursen!?

Vind je het op dit moment ook lijken op een slachthuis op alle internationale beurzen en wellicht ook in je eigen portefeuille? Ben je totaal het vertrouwen kwijt in de beurs? Is al je winst die je had dit jaar volledig opgebrand met de laatste “flash crash”? Is het zelf zo erg dat je jezelf volledig hebt terug getrokken op de beurs en dus de beurs vaarwel hebt gezegd? Heel herkenbaar…..NOT.

Continue Reading

Mijn eerste Internet Of Things (IoT) projectje

In één van mijn vorige posts heb ik het gehad over een projectje wat ik wilde gaan doen met mijn zoontje. Al vrij snel bleek dit toch een paar stappen te ver en vond ik het verstandiger voor mijn vader-zoon relatie om simpel te beginnen.

Continue Reading

Van je fouten moet je leren!

Van je fouten moet je leren is zo’n veel gezegde uitdrukking, makkelijker gezegd dan gedaan. 🙂 Fouten zijn namelijk kansen om iets te leren. Jaja, maar wat nou als het toch behoorlijk zeer deed die fout? Reden te meer om ervan te leren en ervoor te zorgen dat je deze fout nooit meer maakt.

Ik had laatst zo’n “mooie” kans om van een dure fout te leren. En heb ik ervan geleerd? Ik vind dat ik er een mooie les mee heb geleerd. Deze fout maak ik nu zeker niet meer. Wat was er namelijk gebeurt?

Continue Reading

Tesla earnings play goed uitgepakt

Dag voor earnings heb ik een Iron Condor opgezet welke precies gedaan had wat ik had gehoopt. De market makers hadden een verwachting van ongeveer 11,16% plus of min.

Dit was mijn eerste echte earnings play en daarom wilde ik redelijk veilig zitten en heb ik gekozen voor een strategie waarbij de koers tussen de 18% en +13% moest blijven. Een heel stuk verder dan de market makers verwachten. Door de ruime bandbreedte was de maximale winst die ik kon halen +12%.

Continue Reading

Papa, wat doe je nu eigenlijk voor werk als Integratie Specialist?

Tja, de vraag “Papa, wat doe je nu eigenlijk voor werk als Integratie Specialist”, zette me toch wel even aan het denken.

De jeugd van tegenwoordig is echt niet gek, overal om hun heen zijn computers, tablets en smartphones te vinden. Dit was niet het geval toen ik 8 was. Op dat moment had ik misschien al wel een Commodore 64 maar het kan ook zijn dat het een paar jaar later was. Ik weet het niet precies meer.

Continue Reading